Zaken en zeilen

res nova, Zaken en Zeilen

Zakelijk netwerken en een dagje zeilen zijn uitstekend te combineren en bijzonder effectief. De Res Nova is een perfecte thuishaven voor zakelijke bijeenkomsten in een ontspannen sfeer. Dankzij haar historische uitstraling en de comfortabele inrichting van de binnenkant worden Zeilen en Zaken perfect gecombineerd. Zaken en zeilen is een gezamenlijk initiatief van de Markteffect B.V. en Digitus Charter B.V.

 • Zaken en zeilen

  Zaken en Zeilen organiseert netwerkbijeenkomsten op de Res Nova. Op specifieke data is het schip gereserveerd voor groepen van maximaal 12 gasten van 12 verschillende bedrijven. De gasten worden door Zaken en Zeilen persoonlijk geselecteerd en uitgenodigd om, tegen een kleine vergoeding, een dag in het kader van een bepaald thema te komen netwerken op de Res Nova.

  ’s Ochtends worden de gasten rond 10.00 uur ontvangen, vervolgens krijgt iedereen de kans om elkaar goed te leren kennen. Daarna wordt er rustig geluncht en kan iedereen zich bovendeks gaan verzamelen om te gaan zeilen. De gasten krijgen zelf de mogelijkheid om te gaan zeilen onder verantwoordelijkheid van de bemanning. Het is niet belangrijk of u zelf al kunt zeilen, voor iedereen is er iets te doen en samenwerken is de beste manier om echt te netwerken. Tijdens het zeilen zijn er genoeg mogelijkheden om een praatje te maken met de medegasten. Op deze manier leert u uw medegasten nog beter kennen.

 • Themadagen om te netwerken

  De kosten van een volledig verzorgde dag Zaken en Zeilen zijn €200 per persoon. Voor die prijs staan we garant voor een goed verzorgde dag, een onvergetelijke ervaring en zorgvuldig geselecteerde medegasten die de dag ook nog tot een (zeer) nuttige zakelijke netwerkdag maken.
  Mail ons en vraag om de actuele agenda van geplande dagen!

 • Gesponsorde dagen

  Het is ook mogelijk om een complete Zaken en Zeilen dag te sponsoren. U kunt de Res Nova voor een Zaken en Zeilen evenement op maat afhuren op een dag naar keuze om met speciaal voor u geselecteerde gasten aan boord te netwerken.

  Voor €2.750 zal het team van Zaken en Zeilen deze dag geheel voor u verzorgen vanaf het uitnodigen van gasten (medewerkers, klanten, prospects of suspects) tot en met de verzorging aan boord. Op deze manier komt u in aanraking met nieuwe prospects, leads en misschien wel nieuwe klanten.

  Zaken en Zeilen regelt dan voor u het verloop van de hele dag. Van ontvangst tot de afsluiting, van de kennismaking tot het zeilen en van de koffie, lunch tot en met de afsluitende borrel. Optioneel kunnen we ook een diner verzorgen. Het schema kan in overleg flexibel zelf worden opgesteld en Zaken en Zeilen zorgt voor een gesmeerde dag.

  Vul dit formulier in om informatie over de organisatie van een gesponsorde zaken en zeilen dag aan te vragen:
  Ik wil informatie aanvragen over een gesponsorde zaken en zeilen dag

 • Sponsoren

  Markteffect

Indien u zelf interesse heeft om een netwerkdag bij te wonen of te organiseren, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij helpen u dan graag.

Hopelijk tot binnenkort op de Res Nova!

Maarten van Nieuwland
Zaken en Zeilen
info@zakenenzeilen.nl
06-54941192

                     Digitus Charter BV    Postbus 125    5580 AC    Waalre    T: 06-21500546    F: 084-8353183    E: info@resnova.nl