Res Nova van binnen

res nova, prachtige groninger tjalk

Via een trap aan bakboord gaat u naar binnen in het ruim waar vroeger de lading van het vrachtschip lag. In de hal zijn twee toiletten, aan uw rechterkant is het dagverblijf en aan de linkerkant de slaapvertrekken, de zogenaamde hutten.

Het dagverblijf is ongeveer 25m2 groot, heeft veel daglicht, een ruime keuken en 3 tafels met banken met kussens. In de keuken staan 2 koelkasten en een professioneel fornuis met een grote oven. In de keuken is voldoende inventaris aanwezig om voor 25 man een goede maaltijd te kunnen verzorgen. Er is een radio-CD installatie, een boordbibliotheek, een spellenkast, een kluisje voor de boordkas, voldoende opbergruimte en stopcontacten met 230 Volt.

De 18 bedden zijn verdeeld over 5 hutten (1x 2-persoons en 4x 4-persoons). Alle hutten hebben stahoogte, 2 verlichtingspunten, 230v stopcontact, stapelbedden met goede matrassen en bed leeslampjes, bergruimte onder de bedden, een wastafel met warm en koud water , een CV-radiator en minimaal 1 raam of patrijspoort die open kan voor frisse lucht. Standaard hebben we voor alle gasten een schoon onderlaken en kussen met kussensloop op het bed klaar liggen. Het huren van dekbedden en dekbedhoezen is optioneel.

In de hal bij de hutten liggen twee douches en twee toiletten die je gewoon kunt doorspoelen, pompen is niet nodig bij de toiletten en douches van de Res Nova. In deze hal zijn ook meer dan voldoende kleerhaken om jassen en regenkleding buiten de hutten op te kunnen hangen.

resnova indeling

                     Digitus Charter BV    Postbus 125    5580 AC    Waalre    T: 06-54941192    E: info@resnova.nl