Voor elke groep een tocht op maat

De Res Nova is een geschikt schip voor veel verschillende doeleinden en soorten groepen. Bij tochten met groepen die aan boord slapen hebben we een capaciteit van 18 bedden. Bij dagtochten hebben we een capaciteit van 25 gasten.

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden, vanzelfsprekend kunnen we ieder programma naar uw wensen aanpassen!

 • Weekeindje weg met vrienden of familie

  Op vrijdag avond komt het gezelschap aan boord, de schipper heet u welkom met verse koffie en iets lekkers, de slaapplaatsen worden verdeeld en een gezellige avond aan boord kan beginnen. Het programma van het weekeinde kan met de schipper worden besproken om alles goed te laten aansluiten bij de verwachtingen.  De volgende morgen na het ontbijt volgen de zeilinstructies en de afvaart, het begin van een heerlijke zeildag naar een nog onbekende haven voor de nacht. “s Avonds kunt u lekker aan boord koken of uit eten gaan, net wat u kiest. De zondag volgt de terugreis en rond een uur of 5 zijn we weer in de vertrekhaven.

 • Midweek weg met de school of vereniging

  Op maandag morgen komt het gezelschap aan boord, de schipper heet u welkom met verse koffie en iets lekkers, de slaapplaatsen worden verdeeld en iedereen maakt kennis mat het schip. Daarna volgen de zeilinstructies en de afvaart, het begin van een heerlijke zeildag naar een nog onbekende haven voor de nacht. “s Avonds kunt u lekker aan boord koken. Het programma van de week kunt u met de schipper afstemmen. We zullen met uw wensen rekening houden. Wie weet kunnen we wel een Waddeneiland aandoen of droogvallen op het wad. De vrijdag is de terugreis en rond een uur of 3 zijn we weer in de vertrekhaven.

 • Vakantieweek met vrienden of familie

  Stel je voor, een hele week of nog langer met vrienden op dit prachtige schip, lekker rustig aan doen, heerlijk zeilen, elke avond in een andere haven, wandelen, fietsen, zwemmen en vooral veel gezelligheid. Een week aan boord loopt van vrijdag avond tot vrijdag middag, zaterdag morgen tot vrijdag middag of van maandag morgen tot zondag middag. Na aankomst aan boord heet de schipper u welkom met verse koffie en iets lekkers, de slaapplaatsen worden verdeeld en iedereen maakt kennis mat het schip. Daarna volgen de zeilinstructies en de afvaart, het begin van een heerlijke zeildag naar een nog onbekende haven voor de nacht. “s Avonds kunt u lekker aan boord koken. Het programma van de week kunt u met de schipper afstemmen. We zullen met uw wensen rekening houden. Wie weet kunnen we wel een Waddeneiland aandoen of droogvallen op het wad. De laatste dag is de terugreis en rond een uur of 3 zijn we weer in de vertrekhaven.

 • Bedrijfsuitje met overnachting

  Een uitje met collega’s of klanten op een schip functioneert uitstekend als team-building of voor relatie-beheer. Mensen die samen een dag aan boord hebben gezeten, samen gewerkt, samen gelachen en samen gegeten zullen die ervaring niet snel meer vergeten. Zeker niet als de gezamenlijk bereidde avondmaaltijd is afgesloten met een avondje lekker doorzakken aan boord of in de kroeg. Het grote voordeel van de aansluitende overnachting aan boord is dat uw collega’s of klanten ’s avonds niet meer hoeven te rijden en dus gewoon een paar glaasjes kunnen drinken. Gezellig en verantwoord dus!

 • Dagtocht bedrijfsuitje of representatie

  Een dag met collega’s, klanten, de business club, de in-house trainer of cursusleider aan boord van de Res Nova is weer eens iets heel anders dan een vergaderzaal in een hotel. Een deel van de dag actief bezig zijn met zeilen en een deel van de dag vergaderen, netwerken of trainen is geen enkele probleem. We zorgen graag dat we alle faciliteiten aan boord hebben. De dag afsluiten met een barbecue aan dek is een additionele optie.

 • Dagtocht met feest

  Een verjaardag of jubileum aan boord vieren met vrienden is natuurlijk helemaal te gek. Ontvangst met koffie en gebak, zeilklaar maken, zeilen, feestelijk lunchen, lekkere borrelhapjes in de middag en een afsluiting met muziek, cocktails en dansen op het dek bij de ondergaande zon.

 • Zelf in de keuken of lekker uitbesteden?

  Voor alle programma’s kunnen we de volgende serviceniveaus aanbieden:

  • U doet zelf alle boodschappen en regelt zelf uw eten en drinken aan boord. U heeft de beschikking over de koelkasten, de vriezer, alle keukeninventaris, het professionele fornuis, de grote oven voldoende bergruimte voor uw voorraden. Deze vorm van verzorging is aan boord van de Res Nova de standaard in dus inbegrepen in de prijs.  Aangezien de schipper en de matroos overdag geen tijd hebben om in de keuken te staan of om inkopen te doen zouden ze het zeer op prijs stellen als u hun uitnodigt om met de maaltijden mee te doen.

                     Digitus Charter BV    Postbus 125    5580 AC    Waalre    T: 06-54941192    E: info@resnova.nl